Vinduer renoveres og males

Hos Malerfirmaet MA har vi mange års erfaring inden for renovering og maling af alle vinduestyper for private, virksomheder og offentlige institutioner. Uanset opgavens størrelse kan vi hjælpe dig.

Vi kan ved hjælp af vores egen lift nå selv de øverste vinduer, når de eksempelvis skal males eller vedligeholdes med træbeskyttelse eller olie.

Grundig og effektiv genskabelse af flotte vinduer
Vinduer af træ bliver dagligt udsat for et klima, der tærer hårdt på malingen. Er de gamle, er det uundgåeligt, at de ser slidte og medtagede ud. Det kan vi gøre noget ved. Med en grundig og effektiv renovering af sprossede vinduer kan vi genskabe værdien i dem.

Vi har naturligvis fokus på at løse opgaven, så vinduerne passer til den oprindelige stil. Alt bliver udført i høj kvalitet til din store tilfredshed – det tør vi godt garantere.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave
Da maling og renovering af vinduer er vores speciale, kan du trygt overlade opgaven til os. Vi varetager projektet fra start til slut, og vi rådgiver dig også om, hvordan du efterfølgende kan vedligeholde dem bedst muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave på telefon 52 50 77 25. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et gratis tilbud på din maleropgave

Udfyld formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Eller ring:+45 52 50 77 25

10 + 3 =

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10.00 – 17.30
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: Lukket
Vi er medlem af:

INFORMATION

Gl. Køge Landevej 791A
2660 Brøndby Strand

CVR: 26139201

muratakkas@outlook.dk

+45 52 50 77 25