Tapetsering i høj kvalitet

Hos Malerfirmaet MA tilbyder vi tapetsering til private, erhverv og offentlkige institutioner. Vi leverer altid et professionelt stykke arbejde, som holder i mange år. Tapetsering er en enkel måde at give dit hjem et personligt udtryk. Uanset om tapetet er i en ren funktionalistisk stil eller fyldt med detaljer, tilføjer det derfor et unikt præg.

Når vi udfører tapetseringsopgaver, bliver det gjort grundigt og effektivt, og vi går aldrig på kompromis med det faglige. Sætter du derfor pris på godt håndværk, er vi det rette malerfirma for dig. Vi anvender de bedste materialer, så resultatet er langtidsholdbart og lever op til dine forventninger.

Flot vægbeklædning med tapetsering
Vi har mange års erfaring med tapetsering og rådgivning om farver og vægbeklædninger og ved derfor, hvad der skal til, for at det endelige resultat fremstår veludført. Det indebærer hele processen, som består af opsætning af filt, væv eller tapet samt omhyggelig afdækning, rensning og spartling af alle huller og ujævnheder.Tag os derfor med på råd, hvis du ønsker en erfaren fagmands professionelle vurdering.

Bestil din opgave hos os til en konkurrencedygtig pris
Skal vi stå for tapetsering af din bolig eller virksomhed, udfører vi det til en skarp pris. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, vi kan stå inde for, og vi er med hele vejen – lige fra indkøb af materialer til tapetopsætningen.

Hvis du er interesseret, så kan du kontakte os på telefon 52 50 77 25.

Få et gratis tilbud på din maleropgave

Udfyld formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Eller ring:+45 52 50 77 25

4 + 14 =

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10.00 – 17.30
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: Lukket
Vi er medlem af:

INFORMATION

Gl. Køge Landevej 791A
2660 Brøndby Strand

CVR: 26139201

muratakkas@outlook.dk

+45 52 50 77 25