Facader renoveres og pudses med et flot finish

Hos Malerfirmaet MA har vi speciale i renovering og pudsning af facader på alle typer huse og bygninger. Vi rådgiver om valg af farver og står for forundersøgelser af facaden, inden vi påbegynder kalkning eller maling.

Vi tilbyder grundig og effektivt facaderenovering. Overvejer du derfor at få renoveret eller pudset dine facader, kan vi hjælpe dig. Vi er vant til at varetage store så vel som små projekter og har altid fokus på kvaliteten – uanset størrelsen på projektet.

Understreg husets udtryk med det rigtige farvevalg
De fleste bygninger har elementer i facaden, der gør, at hele facaden ikke bør have samme farve. Det kan være murede detaljer, der skal males i kontrastfarver eller udvendigt træværk, der kan give et elegant farvespil i facaden. Et vellykket farvevalg understreger husets form, udtryk og karakter.

Tag os derfor med på råd fra starten, så du er sikker på, at alle elementer tænkes med ind i helheden. Vi har alle de rette værktøjer og redskaber til at give dem en kærlig hånd, så de ser ud som nye og får en flot finish.

Lad os hjælpe dig i mål med dit projekt
Vi har specialiseret os i alle typer opgaver på husets facade. Det betyder, at du får en kompetent og erfaren samarbejdspartner, hvis du vælger Malerfirmaet M.A. til opgaven.

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 52 50 77 25. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din opgave.

Få et gratis tilbud på din maleropgave

Udfyld formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Eller ring:+45 52 50 77 25

3 + 15 =

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10.00 – 17.30
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: Lukket
Vi er medlem af:

INFORMATION

Gl. Køge Landevej 791A
2660 Brøndby Strand

CVR: 26139201

muratakkas@outlook.dk

+45 52 50 77 25